PPM Vastgoedonderhoud is een vakkundige specialist, met veel persoonlijke aandacht en overleg, met u als klant. Kortom kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel.

PPM Vastgoedonderhoud werkt met het kwaliteitsmerk:

Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden:

Schilderwerk

Schilderwerk (binnen en buiten)

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor al uw schilderwerk? Wij leveren kwalitatief schilderwerk waarbij wij gebruik maken van alleen professionele verfmerken o.a. Sikkens en Polyfilla houtreparatie.
Muren, plafonds, kozijnen, deuren en ramen, onze schilders zorgen voor het beste resultaat. Wij werken met professionele gereedschappen en zorgen dat het werk vakkundig en op de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.

 

Muurverf afwerking

Afhankelijk van de situatie en in overleg met u als klant wordt een bepaald type muurverf gebruikt. Bijvoorbeeld een duurzame, reinigbare muurverf voor wanden in de woonkamer, keuken en/of badkamer die goed reinig baar moeten zijn en daarmee gemakkelijk in onderhoud. In andere woongedeelten zoals de slaapkamer kan worden volstaan met minder duurzame muurverf.

 

Airless, verspuiten en Spack

Daarnaast verspuiten wij ook muurverven. Dit kan in grotere ruimtes voor u voordeliger zijn. Tevens doen wij spackwerk verspuiten. Wij nemen samen met u als klant uw wensen en onze mogelijkheden persoonlijk met u door.

 

Houtrotherstel en timmerwerk

Nieuw, vervanging of reparatie van uw houten deuren, kozijnen, daklijsten etc. Wij kunnen uw door houtrot aangetaste objecten weer als nieuw maken.

Tevens plaatsen wij in uw interieur plinten, deuren (hangen) en maken wij inloop kasten en bergingen op maat. Wij gebruiken alleen de beste materialen en staan garant voor het beste resultaat. Zodat u zorgeloos jaren kunt genieten van uw inbouwkast op maat.

 

Stukadoorswerk

Goed stucwerk geeft uw woning of bedrijfspand een persoonlijke uitstraling. Door ruwe wanden en plafonds van een fraaie afwerklaag te voorzien, is een ruimte ineens helemaal ‘af’. Dat geldt voor nieuwbouw, maar ook voor panden met een wat langere historie. Stucwerk heeft een isolerende werking en is daarnaast ook nog brandvertragend en vochtwerend.

 

Behangwerk

De mogelijkheden voor behang als wanddecoratie zijn zeer uitgebreid met o.a.:

  • Papier en vinylbehang
  • Textielbehang
  • Glasweefsel behang
  • Renovatievlies
  • Hout en betonlook

Vraag ons advies en de mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

 

Beton Ciré

Beton Ciré is decoratief stucwerk dat zeer sterk, waterdicht en zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is.

Beton ciré is toepasbaar in elke ruimte waaronder uw keuken, badkamer, vloeren, sauna, stoomdouche en buitenmeubelen. Dit stucwerk is er in vele verschillende kleuren, waaronder de grijze beton look.

Van oorsprong is beton ciré een betonstuc, afkomstig uit Frankrijk. De letterlijke vertaling van beton ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel een steenachtige stuc: het beton ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor vele ruimtes in uw huis.

 

Keuken en badkamer renovatie

Is uw keuken of badkamer aan vervanging toe en wilt u deze snel en betaalbaar een compleet nieuwe uitstraling geven? Dan is renovatie vaak de beste en goedkoopste oplossing! Bijvoorbeeld: vervangen van keukenblad of kastjes, nieuwe apparatuur. Hiermee creëert u een complete, nieuwe look en kan uw keuken of badkamer weer voor jaren mee. Wij willen u daar natuurlijk graag bij helpen.